Een gezonde, jonge en stralende huid, dat is wat u wilt! Maar hoe bereik je dat? Welke producten kunt u gebruiken en in welke volgorde?

Cenzaa helpt u graag en heeft hiervoor het unieke 6 stappenplan ontwikkeld voor maximale huidverzorging en huidverbetering. Zo weet u precies welk product u wanneer kunt gebruiken, zodat we u samen die gezonde huid kunnen geven!

 

WAAROM IS REINIGING VAN DE HUID ZO BELANGRIJK?

Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste eerste stap die eigenlijk nooit mag worden overgeslagen. Een schone huid is essentieel voor het opbouwen van een gezonde huid. De huid wordt de hele dag blootgesteld aan invloeden die de huid vervuilen, zowel van buitenaf als van binnenuit.

 

WAAROM GEBRUIK JE EEN PEELING OF SCRUB?

Een mooie, jonge huid, wie wil dat nu niet? De huid is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Help uw huid regelmatig met een dieptereiniging.

 

MOET IK EEN SERUM GEBRUIKEN?

Dat is een vraag die regelmatig gesteld wordt. Een vraag die wij met een volmondig ‘ja’ beantwoorden! U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Voorkomen van rimpels? Versteviging van de huid? Gevoelige huid? Het Cenzaa serum programma is speciaal ontwikkeld om de individuele wensen ten aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen.

 

WELKE GEZICHTSCRÈME IS VOOR MIJ GESCHIKT?

Er lang jong uit blijven zien; dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van de werkstoffen die de huid ondersteunen en beschermen tegen UV-straling en invloeden van buitenaf. Ook is het heel belangrijk de juiste crème te gebruiken die past bij de huidige huidconditie. Afhankelijk van uw huidtype kan het zijn dat u een voedende, verstevigende, corrigerende of beschermende crème nodig heeft, of eentje die de vorming van puistjes of onzuiverheden tegengaat. De Cenzaa Huidexpert adviseert u graag bij welke producten uw huid baat heeft.

 

WAAROM GEBRUIK JE EEN GEZICHTSMASKER?

Een gezichtsmasker kunt u vergelijken met ‘de sportschool voor de huid’. Het houdt uw huid gezond, net als regelmatige lichaamsbeweging ons lichaam in vorm houdt. Verschillende luxe maskers zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende huidtypen en condities. Of het nu veranderde weersomstandigheden zijn, stress, slechte voeding, of de huid snel en effectief verbeterd moet worden, voor iedere huid is er een passende vitamine cocktail. Elk masker geeft de huid de extra oppepper die het nodig heeft!

 

WAAROM GEBRUIK JE EEN BESCHERMING?

Zonlicht is goed voor vorming van vitamine D. Maar te veel zonlicht kan ernstige huidschade opleveren en zonlicht veroudert altijd de huid! Goede zonbescherming is dus een absolute noodzaak om huidveroudering tegen te gaan. Maak er daarom een gewoonte van om de huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter.

 

MUSTHAVES VOOR ELK MOMENT

Een feestelijke gelegenheid, een sollicitatiegesprek of een eerste date: er goed uitzien tijdens belangrijke momenten in uw leven, dat is wat u wilt. Op ieder gewenst moment van de dag, waar u ook bent, creëert u een frisse uitstraling met deze nieuwe Cenzaa musthaves. Het perfecte cadeau voor in elke handtas.

 

HET 6 STAPPENPLAN IN EEN BEAUTYCASE

Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezonde huid heeft Cenzaa het unieke 6 stappenplan ontwikkeld. Per huidtype hebben we een beautycase samengesteld, de Advanced Skincare beautycase, met 7 producten. Zo kunt u zelf ervaren wat Cenzaa voor uw huid kan doen!

 

CENZAA HAND & FOOT

Traditionele wellnessrituelen uit oude culturen heeft Cenzaa vertaald naar eigentijdse producten. In de Hand & Foot collectie ontdekt u de luxe texturen en bijzondere Aziatische ingrediënten die uw handen en voeten trakteren. Creëer elke ochtend een bijzonder moment en ervaar ’s avonds de weldadige en kalmerende geurnoten voor pure ontspanning.